top of page

Online 

pszichológiai

konzultáció

hegy.png
Gina-cut.png
bemutatkozás
G-v2.jpg

A munkámat meghatározó terápiás megközelítések

Módszerek

A szemléletemet meghatározó terápiás megközelítések
46.png
16_edited.png

Egy modern integratív terápiás irányzat, mely során a kliens képessé válik a korai, idővel alkalmatlanná váló megküzdési módjainak felismerésére, azok megváltoztatására. A cél az automatikusként megélt reakcióink mechanizmusának megértése, és ezáltal az azokból való kilépés elősegítése. Mindez lehetővé teszi, hogy döntéseinket, viselkedésünket a valós alapvető érzelmi igényeink kielégítése vezesse.

45_edited_edited.png

Új keletű szemléletmód, mely arra fókuszál, hogy megmutassa a kliensnek, hogy elkerülés vagy túlreagálás helyett hogyan lehet elfogadhatóvá tenni a kellemetlen érzéseket. Eszközöket nyújt a pszichés flexibilitás elősegítésére, ami lehetővé teszi, hogy a személy rugalmasan reagáljon egy adott helyzetben a saját értékei mentén való élet kiteljesítése céljából.

Egy régi eredetű terápiás megközelítés, mely azonban nagy utat járt be az elmúlt évtizedek során. A hipnózis során a személy egy olyan fókuszált állapotba kerül, melyben képzeleti tevékenysége lazább asszociációk mentén működik. Így a vezetett imagináció hozzásegíti a klienst saját maga mélyebb megismeréséhez.

44_edited.png
mószerek
16_edited.png
45_edited.png
44_edited_edited.png
bottom of page