top of page

Információk

Kapcsolat

Az együttműködés menete

Az első alkalom lehetőséget ad arra, hogy kölcsönösen megbizonyosodjunk afelől, hogy el tudunk-e köteleződni a közös munka mellett, alkalmas-e az Ön számára az online konzultációs forma. Amennyiben az első találkozáskor úgy érezzük, hogy Önnek valaki más tudna jobban segíteni, szívesen állok rendelkezésére  a jobban illeszkedő szakember megtalálásában.

Ha a közös munka mellett döntünk, akkor egyeztetjük ennek menetét. Az első 1-3 alkalom során közösen pontosítjuk a kitűzött célokat, és azok fényében megegyezünk az együttműködés időbeli kereteiről, azaz, hogy milyen gyakorisággal és várhatóan mennyi ideig fogunk találkozni. Ez nagy mértékben a probléma természetétől függ.  

pszichológiai tanácsadás menete

Az online tanácsadás feltételei

stabil internetkapcsolat

megfelelő eszköz a videokapcsolat létrehozásához
private környezet, ahol senki sem zavarja

Az online tanácsadás ára

Első alkalom
10000 FT / 50 perc

További konzultációk
15000 FT / 50 perc

Kevesebb, mint 24 órával az egyeztetett időpont előtti lemondás esetén az óradíj 50%-a, lemondás nélkül a teljes óradíj felszámolásra kerül. Kivételt képeznek ez alól a vis maior esetek.

A fizetés átutalással történik.

A személyes adatok kezelése során a GDPR-szabályzat szerint járok el. 

Az Ön által megadott adatokat és információkat titoktartási kötelezettség védi, azokat harmadik fél számára az Ön előzetes beleegyezése nélkül csak a vonatkozó jogszabály által megjelölt esetekben (önmaga vagy más veszélyeztetése illetve bírósági megkeresés esetén) adhatom ki. A titoktartási kötelezettség a kezelés lezárása után is fennáll.

Adatkezelés és titoktartás

A bejelentkezéshez kérem pár mondatban foglalja össze, hogy miben szeretne segítséget kapni. A megkeresésekre 3 napon belül válaszolok, ekkor tudjuk egyeztetni az első találkozás időpontját. 
A videokapcsolat alapesetben a Skype kommunikációs felületén keresztül történik, de  szükség esetén lehetőség van más software használatára is. Kérem, ha ilyen igénye van, előre jelezze. 
 

A bejelentkezés módja
bejelentkezés
bejelentkezés tanácsadásra
Bejelentkezés

Köszönöm, hogy megtisztelt a bizalmával!

bottom of page